Summer 2017 Class Schedule
Schedule Effective 07/10/2017 to 08/12/2017
You may also download a copy of the schedule
here.

Please call the studio to confirm class availability at 925-691-0505.

 

DIVISION CLASS DAY TIME TEACHER STUDIO LENGTH
             
Combo 3-4 Yrs. Thursday 9:00 a.m. Vines Studio 2 45 Minutes
Combo 3-4 Yrs. Saturday 9:00 a.m. H. Eidson Studio 1 45 Minutes
Combo 4-5 Yrs. Thursday 9:45 a.m. Vines Studio 2 45 Minutes
Combo 5-6 Yrs. Wednesday 5:30 p.m. H. Eidson Studio 3 45 Minutes
Combo 5-6 Yrs. Saturday 9:45 a.m. H. Eidson Studio 1 45 Minutes
             
Jazz Intro (5-6 Yrs.) Thursday 4:30 p.m. H. Eidson Studio 1 45 Minutes
Jazz Beg. Youth Jazz (7-10Yrs.) Tuesday 4:30 p.m. H. Eidson Studio 2 1 Hour
Jazz Int. Youth Jazz (9-12Yrs.) Saturday 10:30 a.m. Gonzales Studio 1 1 Hour
Jazz Teen Jazz Tuesday 5:30 p.m. H. Eidson Studio 1 1 Hour
             
Contemporary Contemporary Wednesday 6:30 p.m. Staff Studio 1 1 Hour
             
Ballet Intro (5-6 Yrs.) Wednesday 4:30 p.m. Gonzales Studio 2 45 Minutes
Ballet Youth Ballet (7-12 Yrs.) Wednesday 5:30 p.m. Brosnan Studio 2 1 Hour
Ballet Intro (5-6 Yrs.) Saturday 9:45 a.m. Brosnan Studio 2 45 Minutes
Ballet Youth Ballet (7-12 Yrs.) Saturday 10:30 a.m. Brosnan Studio 2 1 Hour
Ballet Teen/Adult Ballet Wednesday 7:30 p.m. Brosnan Studio 2 1.25 Hours
Ballet Teen/Adult Ballet Saturday 11.30 a.m. Brosnan Studio 2 1.25 Hours
*** For Ballet I-VII, Pointe, & Stretch, see Summer Intensive Schedule below  
             
Tap Intro (5-6 Yrs.) Tuesday 4:30 p.m. Staff Studio 3 45 Minutes
Tap Beg. Youth Tap (7-10 Yrs.) Tuesday 5:30 p.m. Staff Studio 3 1 Hour
Tap Beg. Youth Tap (7-12 Yrs.) Saturday 9:30 a.m. Gonzales Studio 3 1 Hour
Tap Teen Tap (11-13 Yrs.) Thursday 6:30 p.m. Galindo Studio 3 1 Hour
Tap Teen/Adult Tap Thursday 7:30 p.m. Galindo Studio 3 1 Hour
             
Hip Hop Intro to Hip Hop (5-6 Yrs.) Wednesday 4:30 p.m. Staff Studio 1 45 Minutes
Hip Hop Teen Hip Hop Thursday 5:30 p.m. Nottage Studio 1 1 Hour
Hip Hop Youth Hip Hop (7-10 Yrs.) Thursday 5:30 p.m. Galindo Studio 3 1 Hour
Hip Hop All-Boys Hip Hop Thursday 4:30 p.m. Nottage Studio 2 1 Hour
             
*SCHEDULE EFFECTIVE 7/10/17 - 8/12/17 *MINIMUM ENROLLMENT IS 5 STUDENTS
*SCHEDULE SUBJECT TO CHANGE - PLEASE CALL FOR CLASS AVAILABILITY  
             
         
COMPANY SUMMER INTENSIVE - SUMMER 2017  
You may also download a copy of the Summer Intensive Schedule HERE.  
Summer Intensive Session is July 10th - 14th.
 
         
MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY
         
10:30 -12:00 10:30 -12:00 10:30 -12:00 10:30 -12:00 10:30 -12:00  
JAZZ TECH "C" JAZZ TECH "C" JAZZ TECH "C" JAZZ TECH "C" JAZZ TECH "C"
         
10:30 -12:00 10:30 -12:00 10:30 -12:00 10:30 -12:00 10:30 -12:00  
BALLET "B" BALLET "B" BALLET "B" BALLET "B" BALLET "B"
         
12:00 - 1:15 12:00 - 1:15 12:00 - 1:15 12:00 - 1:15 12:00 - 1:15
JAZZ TECH "B" JAZZ TECH "B" JAZZ TECH "B" JAZZ TECH "B" JAZZ TECH "B"
         
12:00 - 1:30 12:00 - 1:30 12:00 - 1:30 12:00 - 1:30 12:00 - 1:30
BALLET "C" BALLET "C" BALLET "C" BALLET "C" BALLET "C"
         
12:00 - 1:00 12:00 - 1:00 12:00 - 1:00 12:00 - 1:00 12:00 - 1:00  
TAP TECH "A" TAP TECH "A" TAP TECH "A" TAP TECH "A" TAP TECH "A"
         
1:30 - 2:15 1:30 - 2:15 1:30 - 2:15 1:30 - 2:15 1:30 - 2:15
POINTE POINTE POINTE POINTE POINTE
         
1:30 - 2:30 1:30 - 2:30 1:30 - 2:30 1:30 - 2:30 1:30 - 2:30
JAZZ TECH "A" JAZZ TECH "A" JAZZ TECH "A" JAZZ TECH "A" JAZZ TECH "A"
         
2:30 - 3:30 2:30 - 3:30 2:30 - 3:30 2:30 - 3:30 2:30 - 3:30
BALLET "A" BALLET "A" BALLET "A" BALLET "A" BALLET "A"
         
2:30 - 3:30 2:30 - 3:30 2:30 - 3:30 2:30 - 3:30 2:30 - 3:30
TAP TECH "B" TAP TECH "B" TAP TECH "B" TAP TECH "B" TAP TECH "B"
         
3:30 - 4:30 3:30 - 4:30 3:30 - 4:30 3:30 - 4:30 3:30 - 4:30
TAP TECH "C" TAP TECH "C" TAP TECH "C" TAP TECH "C" TAP TECH "C"